Carreño destaca en
FITUR con una amplia ufierta de recursos deportivos, turísticos,
culturales y gastronómicos y amplia demanda de visitantes, con
especial interés nes degustaciones del postre típicu candasín, la
marañuela, cola collaboración de obradores de Candás dientru de la
marca “Alimentos del Paraíso”.
“El Presidente del
Gobiernu del Principáu, nel Día d'Asturies, sumóse, un añu más,
a la promoción del conceyu. Nun duldó en posar con una cesta de
marañueles y amás manifestó que yera un fiel siguidor d'esti dulce
típicu candasín. Recibió con prestu el nuesu productu típicu,
según el nuevu DVD de la Banda de Gaites de Candás. Tamién reforzó
la promoción de Carreño la escritora y periodista candasina María
Teresa Álvarez” - esplicó l'Alcaldesa
de Carreño
Los materiales
promocionales más demandaos del nuesu conceyu pol públicu, dientro
del stand del Principáu d'Asturies, fueron los rellacionaos col
Muséu Antón, les rutes y l'esposición permanente de la industria
conservera.